Scrierea textelor este o artă și descoperirea secretelor care captează cititorul vă poate transforma într-un maestru al copywriting-ului.

Stabilirea tonului potrivit, răspunsul la întrebări, atragerea atenției, folosirea imaginilor vizuale sau date interactive sunt doar câteva tehnici care te pot duce acolo unde doreşti.

 1. Trebuie să stabileşti o relaţie caldă cu cititorul tău, să foloseşte instrumente care îl implică în discuţii şi urmează 6 tehnici pentru scrierea unui text perfect!
 2. Scrie lucrurile importante la început şi sfârşit de text, se memorează cel mai bine
 3. Fă ca utilizatorii tăi să se simtă importanţi oferind content exclusiv (vebinare informative, cărţi online, conţinutul unei conferinţe în postare pe blog)
 4. Foloseşte expresii amuzante
 5. Utilizează emoticoane, conţinutul tău cu siguranţă va fi viral
 6. Utilizează cuvinte cheie attractive “NOU”, “GRATUIT”, “ACUM”
  Puteți profita de cuvinte puternice pentru a transmite emoții. De exemplu, puteți utiliza:
 • ridicol în loc de prost;
 • distractiv în loc de amuzant;
 • încântător în loc de frumos;
 • magnific în loc de frumos.Gândește-te la faptul că trebuie să fii convingător și să exprimi mai mult în cuvinte pentru a atrage atenția.

  Dacă utilizezi cuvinte care au o influență mai mare decât altele, este posibil să ai o schimbare pozitivă şi să obţii ceea ce îţi doreşti.

  Proiectează un plan şi încearcă să-l implementezi corect. Mereu urmăreşte rezultatele care le obţii pentru a avea o imagine generală şi a creşte audienţa.

  Sursă: https://clickacademy.eu/

Leave a Reply

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com